اهمیت قابلیت رطوبت زدایی کولر گازی و نحوه فعالسازی حالت dry در کولر اسپلیت
اهمیت رطوبت زدایی کولر گازی

اهمیت قابلیت رطوبت زدایی کولر گازی و نحوه فعالسازی حالت dry در کولر اسپلیت

امروزه قدرت رطوبت زدایی کولر گازی ‌ها می تواند نقش مهمی را در تامین آسایش کاربران یک محیط بازی کند. به طور کلی هوای مرطوب را نمی توان نوع مطلوبی از هوا برای فضای زندگی دانست. رطوبت در عین داشتن فواید می تواند معایب جدی را نیز در پی داشته باشد. و افزایش بین از حد آن سطح کیفی زندگی کاربران یک محیط را کاهش دهد. به طور مثال تصور کنید که در یک روز گرم تابستانی رطوبت بیش از حد هوا باعث تعرق و شرجی شدن دمای محیط میشود. در حدی که گاهی تنفس نیز سخت میشود. در بسیاری از شهر های واقع در مناطق گرم و مرطوب و بخصوص جنوب کشور ما شاهد رطوبت بالای هوا هستیم.

اما برای کنترل این رطوبت در محیط خانه و افزایش کیفیت زندگی چه راهکاری وجود دارد؟ آیا حالت رطوبت گیر کولر گازی می تواند کمکی به بهتر شدن این وضعیت کند؟ تا انتهای این محتوا همراه ما باشید تا به تاثیر و اهمیت استفاده از حالت dry در کولر اسپلیت برای مدیریت رطوبت محیط پی ببرید.

دلایل استفاده از حالت رطوبت گیر کولر گازی

اثرات و معایب افزایش بیش از حد رطوبت محیط

رطوبت بیش از حد محیط علاوه بر برهم زدن آسایش کاربران عواقب دیگری همچون فرسایش محیط و لوازم را نیز در پی دارد. و در صورتی که این رطوبت به نوعی کنترل و مدیریت نشود می تواند خسارات جبران ناپذیری را در طول زمان به شما وارد کند و هزینه زیادی در قبال تعمیرات خانه و یا لوازم آن بر دوش شما بگذارد. علاوه بر این عدم مدیریت درست رطوبت هزینه های مصرف انرژی شما را نیز افزایش میدهد. به این دلیل که شما مجبور خواهید شد برق و انرژی زیادی را برای مقابله با رطوبت و اثرات آن مصرف کنید.

از دیگر اثرات افزایش بیش از حد رطوبت و عدم استفاده از حالت رطوبت گیر کولر گازی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • یک خانه همیشه مرطوب میتواند بستر خوبی برای رشد مواد آلرژی زا و تحریک کننده همچون کپک، کنه و گرده ها باشد. همین عامل میتواند مقدمه و عاملی برای ابتلا به آلرژی و یا اگزما باشد.
  • در فضایی با رطوبت زیاد بدن شما نمی تواند به صورت موثر خنک شود زیرا رطوبت بیش از حد محیط اجازه تبخیر شدن تعریق را به شما نمیدهد. به همین دلیل در محیط های شرجی گرما بیش از هر زمان دیگری آزار دهنده میشود.
  • لکه های کپک که به صورت دانه های سیاه کوچک دیده میشود در محل هایی مثل دیوار یا محل های مرطوب تر مثل حمام یا سرویس بهداشتی رشد میکنند. در مواردی حتی ممکن است کپک ها بر روی مبلمان و یا داخل کمد و لباس هایتان تکثیر شود.
  • در موارد حاد حتی ممکن است لکه های آب روی دیوار و یا سقف خانه شما ظاهر شود.

بنابراین مشاهده کردید که استفاده از قابلیت رطوبت زدایی کولر گازی تا چه حد میتواند برای برخی از خانه ها مهم و ضروری باشد.

تاثیرات استفاده از رطوبت زدایی کولر گازی و مزایای آن

به طور کلی میتوان گفت که میزان رطوبت توصیه شده برای فضاهای داخلی چیزی در حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد میباشد. البته برخی اوقات حتی بنا به تجویز پزشک ممکن است استفاده از دستگاه های بخور برای افزایش رطوبت محیط هم توصیه شود. اما در مجموع رطوبت بیش از ۵۰% در محیط نیز میتواند ناکارآمد و آزار دهنده باشد.

خشبختانه راهکارهای موثری برای کنترل و کاهش رطوبت فضای داخل خانه وجود دارد. و یکی از آنها استفاده از قابلیت رطوبت زدایی کولر گازی یا حالت dry در کولر اسپلیت میباشد. بکارگرفتن حالت رطوبت گیر کولر گازی می تواند میزان رطوبت محیط شما را به خوبی مدیریت کند. و علاوه بر تعدیل دمای هوا، تصفیه آن و گردش هوای مطلوبی ضمن جلوگیری از شرجی شدن هوای محیط به همراه داشته باشد.

رطوبت زدایی کولر گازی های جدید به شما این امکان را میدهد تا بوسیله یک ریموت کنترل تمامی مشکلات را مدیریت کنید و به خوبی دمای داخلی خانه را مدیریت کنید. اکثر این سیستم ها دارای یک یونیت خارجی و یک یونیت داخلی مباشند که به سادگی قابل تعمیر و بررسی هستند.

فواید رطوبت زدایی و استفاده از رطوبت گیر کولر گازی

  1. افزایش سطح آسایش کاربران محیط
  2. ارتقای سلامت منزل با استفاده از حالت dry در کولر اسپلیت
  3. بوی بهتر فضای داخلی
  4. نگه دار و محافظت از لباس ها و مبلمان
  5. حفاظت از اموال و تجهیزات خانه
  6. کاهش زمان نظافت خانه
  7. کم کردن هزینه های مصرف انرژی
حالت رطوبت گیر کولر گازی

نحوه تنظیم رطوبت گیر کولر گازی یا حالت dry در کولر اسپلیت

حال که به اهمیت قابلیت رطوبت زدایی کولر گازی پی بردید به نحوه تنظیمات آن بر روی کولر گازی و فعالسازی حالت dry در کولر اسپلیت میپردازیم.

ابتدا دکمه mod را فشار دهید تا امکان تنظیم حالت یا operation را داشته باشید.

با هربار فشار دکمه mod حالت ها به ترتیب خودکار (Auto)، خنک (cool)، خشک (dry) و فن (fan) تغییر میکند. و شما می توانید به راحتی حالت مورد نظرتان را انتخاب نمایید.

فعالسازی حالت dry در کولر اسپلیت

حالت dry در کولر اسپلیت و حالت خنک چه تفاوتی هایی با یکدیگر دارند؟

به طور معمول حالت خنک و خشک در کولرهای گازی به اشتباه گرفته میشوند. و ممکن است در عملکرد هم شما شاهد اختلاف های بسیار واضح نباشید. اما بدون شک وجود این دو حالت بدون تفاوت هم نیست. حالت خشک در کولرهای گازی معمولا با علامت قطره آب نمایش داده میشود. در صورتی که علامت نمایش دهنده حالت کول اکثرا به شکل یک دانه برف است.

در حالت خنک یا cool می توانید دمای هوا را بین ۱۶ تا ۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در صورتی که برای حالت dry در کولر اسپلیت دما را معمولا می توان بین ۱۸ تا ۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرد.

بعلاوه اینکه تغییر سرعتت فن ها تنها در حالت خنک قابل تنظیم است.

در پایان

در این مقاله سعی کردیم تا به بررسی مزایای استفاده از امکان رطوبت زدایی کولر گازی و نحوه فعال کردن حالت dry در کولر اسپلیت بپردازیم.

پیشنهاد می کنم برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سیستم های تهویه مطبوع و لوازم خانگی از وبلاگ زرین تهویه دیدن کنید. و همچنین برای مشاهده محصولات به بخش فروشگاه سایت زرین تهویه مراجعه نمایید.