۵ اقدام ضروری راه اندازی سیستم گرمایشی برای فصل زمستان

۵ اقدام ضروری راه اندازی سیستم گرمایشی برای فصل زمستان

با شروع فصل سرما بسیاری از افراد به فکر راه اندازی سیستم گرمایشی و استفاده از آن می افتند. این در حالیست که آماده سازی سیستم تهویه مطبوع در عملکرد بهتر و افزایش طول عمر مفید آن نقش بسیار مهمی دارد. این اقدامات به نوعی سیستم تهویه شما را برای باقی سال بیمه خواهد کرد و شما می توانید بهترین استفاده را از آنها بکنید. بنابراین در این مقاله از زرین تهویه به بررسی برخی از مهم ترین اقدامات ضروری برای آماده سازی و استفاده از تهویه مطبوع در زمستان خواهیم پرداخت. پس تا انتها همراه ما باشید..

اقدامات مهم در راه اندازی سیستم گرمایشی

۱: تعویض فیلتر هوا

فیلتر هوا یکی از بخش های مهم در اکثر سیستم های تهویه مطبوع همچون داکت اسپیلت، کولرگازی و… میباشد. وظیفه این بخش تصفیه کردن هوا به منظور پاکسازی و حفظ سلامت آن است. بنابراین شما با اهمیت دادن به این بخش و چکاپ سالیانه آن می توانید کیفیت هوای بهتری داشته باشید و از استشمام هوای تازه و تمیز لذت ببرید. در برخی از سیستم های تهویه مطبوع فیلتر هوا قابل شست و شو است اما در مواردی نیازی به تعویض کامل فیلتر میباشد.

این امر برای راه اندازی سیستم گرمایشی ضروری است زیرا با گذر زمان از آنجایی که فیلتر، آلودگی ها و گرد و غبارهای محیطی را به خود جذب کرده است مسدود میشود و در نتیجه راندمان کاری تهویه تا حد زیادی زیادی کاهش می یابد و فشار زیادی به دستگاه وارد میشود. پس بنابراین فصل زمستان را می توان زمان خوبی برای بررسی این نکته و رفع مشکلات احتمالی دانست.

راه اندازی سیستم گرمایشی با تعویض فیلتر هوا

۲: بررسی تنظیمات دستگاه

تنظیمات دستگاه یکی از مواردی از که حتما باید توسط تکنسین های ماهر بررسی و تنظیم شوند. گاهی اوقات سیستم ها به دلایل مختلف امرور و اخطارهایی را نمایش میدهند و یا در نحوه کارکرد آنها مشکلاتی بوجود می آید. ازین رو رفع مشکلات آنها بویژه در زمان راه اندازی سیستم گرمایشی در زمستان بسایر مهم است. بخصوص در سیستم های پیشرفته و پیچیده تر مانند کولرهای چند پنله، چیلر و … در فصل زمستان به دلیل بوجود آمدن تغییرات کلی در نحوه عملکرد سیستم از حالت سرمایشی به گرمایشی اهمیت این چکاپ ها دوچندان میشود.

شما می توانید برای استفاده از خدمات ماهر ترین تکنیسن ها در زمینه تعمیر و بررسی سالیانه سیستم های تهویه مطبوع با تماس گیری شماره ۳۷۰۲۲ در شهر مشهد استفاده نمایید. و یا برای مشاهده جزئیات بیشتر وارد وبسایت خدماتی ۳۷۰۲۲ شوید.

۳: بازبینی محل نصب یونیت تهویه مطبوع

یکی از اقدامات مهم برای راه اندازی سیستم گرمایشی چک کردن محل نصب یونیت خارجی و داخلی است. عایق کردن سیستم در برابر سرما و گرما یکی از نکات مهم در افزایش طول عمر سیستم است. بنابراین باید قبل از هرگونه اقدام فضا را پاک سازی کنید. بخصوص اگر یونیت خارجی دستگاه شما بر روی پشت بام نصب شده است و احتمال بارش برف و یا تگرگ وجود دارد، شما باید به خوبی دستگاهتان را برای استفاده از تهویه مطبوع در زمستان آماده کنید.

۴: نظافت کانال کشی ها برای استفاده از تهویه مطبوع در زمستان

یکی از کارهای مهمی که برای راه اندازی سیستم گرمایشی توصیه میشود بررسی و نظافت کانال کشی ها است. این امر میتواند در بهبود کیفیت هوا و از بین بردن گرد و غبارهای موجود درآن موثر باشد. هرچند که دسترسی به همه بخش های تاسیسات و داکت کشی ها غیر ممکن است اما انجام حدالمقدور یکبار در سال آن میتواند تاثیرگذار باشد.

۵: عیب یابی سیستم

یکی از اقدامات ضروری قبل از زمان راه اندازی سیستم گرمایشی، بررسی دقیق سیستم میباشد. شما بدین وسیله می توانید خودگی ها، محل نشت آب و یا مشکلات ظاهری دیگر را پیدا کنید. و در صورت وجود هرگونه مشکلی با تکنسین های ماهر تماس بگیرید. انجام این کار میتواند سیستم شما را قبل از وارد شدن آسیب های جدی نجات بدهد.

در پایان

در این محتوا از وبلاگ زرین تهویه سعی کردیم تا شما را با اقدامات لازم و ضروری برای راه اندازی سیستم گرمایشی آشنا کنیم. از آنجایی که در حال حاضر از سیستم های گوناگونی برای تامین گرمای منازل و محیط های مختلف استفاده میشود، بنااین ممکن است این آموزش جوابگوی تمامی سیستم ها نباشد. امیدوارم از این مقاله برای استفاده از تهویه مطبوع در زمستان بهره کافی برده باشید. لطفا نظرات و سوالاتتون رو با ما به اشتراک بگذارید.

شما می توانید برای مشاهده انواع سیستم های تهویه مطبوع وجزئیات آنها به بخش فروشگاهی زرین تهویه ایرانیان مراجعه کنید. و یا برای مطالعه مقالات بیشتر از وبلاگ ما دیدن نمایید. در صورتی که قصدر دریافت مشاوره و اجرای پروژه دارید می توانید با شرکت زرین تهویه در شهر مشهد تماس بگیرید و یا با مراجعه حضوری به فروشگاه، از تکنسین و متخصصان این حوزه مشورت بگیرید.