بررسی صفر تا صد چیلر تراکمی هوا خنک
بررسی چیلر تراکمی هوا خنک

بررسی صفر تا صد چیلر تراکمی هوا خنک

چیلر تراکمی هوا خنک یا به اصطلاح air cool chiller این نوع از دستگاه ها عموما برای مصارف تجاری و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد و برای خنک کردن مایعات و یا رطوبت زدایی هوای محیط استفاده می شوند. این دستگاه ها معمولا برای قرار گیری و اجرا نیاز به محیطی گسترده دارند. مکان هایی همچون هتل ها،شرکت ها ، رستوران ها،سالن های ورزشی،کارخانه های بزرگ، تولیدی ها و غیره برای استفاده از چیلر هوا خنک بسیار مناسب است.

در این مکان ها به دلیل تجمع زیاد افراد و محیط وسیع فعالیتی نیاز به دستگاه های پرقدرت برای تهویه و برطرف کردن نیاز های کاربری بسیار دشوار و پر اهمیت است. از این رو هنگام انتخاب سیستم های برودتی می باید بر اساس شرایط محیطی و به اقتضای فضا بهترین گزینه ها را انتخاب کرد. در ادامه به بررسی دقیق تر این دستگاه و نحوه کار چیلر هوا خنک خواهیم پرداخت…

انواع چیلر هوا خنک:

چیلر های هوایی بر اساس نوع کندانسور و کمپرسور هایشان طبقه بندی و شناسایی می شوند. که در چارت زیر به خوبی انواع مختلف چیلر های هوایی را نشان داده ایم.

نحوه کار چیلر هوا خنک

همان طور که مشاهده می کنید چیلر تراکمی هوا خنک دسته بندی ها و مدل های گوناگونی دارند. که انتخاب درست آنها می تواند بر اساس مولفه های خاصی همچون: بودجه درنظر گرفته شده برای پروژه، نیاز های فضا براساس کارکرد و کاربرد،شرایط فنی محیط و… متفاوت باشد. که کارشناسان حوزه فروش می توانند شما را به خوبی راهنمایی کنند. تا به نتیجه مطلوب تری برسید.

مزایای چیلر تراکمی هوا خنک

امروزه چیلر هوا خنک معمولا کاربرد های صنعتی دارند و علی رقم مصرف برق بالایی که دارند همچنان بهترین گزینه های شناخته شده برای مصارف گسترده محسوب می شود. که در ادامه این بخش یه بررسی برخی از خصوصیات و برتری های چیلر های هوا خنک خواهیم پرداخت.

سازگاری با انواع شرایط محیطی:

از چیلر تراکمی هوا خنک می توان در انواع شرایط اقلیمی و در هر جغرافیایی استفاده کرد. مهم نیست که شما در محیطی سرد، گرم و خشک یا حتی رطوبتی هستید در هر صورت به راحتی می توانید از چیلر های هوایی استفاده کنید.

صرفه جویی در مصرف آب:

در حال حاضر معضل کم آبی و مباحث صرفه جویی در مصرف آب بیش از هر زمان دیگری حائز اهمیت است. به همین دلیل یکی از اساسی ترین مواردی که باید در هرید سیستم های برودتی به آن توجه کرد میزان مصرف آب است. در این مورد می توان این طور گفت که چیلر های تراکمی هوا خنک نسبت به چیلر های آب خنک و مخصوصا چیلر های جذبی بسیار بهینه تر از و کم مصرف تر هستند.

عملکرد بهینه تر:

یکی از محسنات چیلر های هوا خنک بهره وری بیشتر در عین دردسر کمتر آنها است. به دلیل عدم وجود برج خنک کننده و لوله کشی های کمتر علاوه بر کاهش هزینه های اینچنینی از جمله نگه داری و سرویس کاهش چشمگیری می یابد. و یه این منظور در مقایسه با دیگر انواع چیلر انتخاب بهتری محسوب می شود.

مقایسه چیلر های هوا خنک و آب خنک

در مقاله… به طور کامل به بررسی چیلر های آب خنک و ویژگی های آنان پرداختیم. هر یک از این سیستم ها مشخصات و کاربرد های مختص خودشان را دارند که شما باید با بررسی مشخصات و نیاز های پروژه مناسب ترین نوع سیستم برودتی را انتخاب نمایید. به طور کلی می توان گفت که سیستم های هوا خنک و آب خنک از لحاظ سیستم ساخت و نوع عملکرد متفاوت هستند. کندانسور موجود در چیلر های هوایی با هوا به عنوان واحد چگالش در سیکل تبرید کار می کند. اما چیلر های آب خنک بوسیله آبی که در برج خنک کننده تولید می شود، فضا را تهویه می کند.

در پایان

در این مقاله سعی کردیم تا با توصیف ساده و خلاصه چیلر تراکمی هوا خنک به شما برای داشتن انتخابی بهتر کمک کنیم. در حال حاظر برند های مختلفی در بازار موجود است که شما می توانید با مشاوره گرفتن از کارشناسان و متخصصان فروشگاه زرین تهویه در شهر مشهد از راهنمایی آنها برای خریدی بهتر استفاده کنید. پیشنهاد می کنم برای مشاهده محصولات و کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سیستم های تهویه مطبوع و دستگاه های سرمایشی به بخش فروشگاه سایت زرین تهویه مراجعه نمایید.